Németh "Novi" Roland blogja

Németh "Novi" Roland blogja - mert megérdemled!

Azért blogolok, hogy el tudjak végezni egy tantárgyat az egyetemen, ahol hallgató vagyok. Röviden.

Ebből az is következik, hogy a blog-omban leginkább az ezzel kapcsolatos dolgok lesznek benne, egészen pontosan, ez egy témafigyelő blog lesz.

Addig legalábbis biztosan, amíg tart ez a félévem.

Friss topikok

  • ShadowPhrogg32642342 (törölt): Nem rossz. Sikerült igen objektív véleményt megfogalmaznod, mely éles ellentétben álla azzal az el... (2009.12.09. 21:51) Novemberi összefoglaló - Puruttya
  • agyiszint: Köszi. Végre valaki aki nem rasszista oldalnak tart minket, hanem leesik a lényeg. (2009.12.09. 21:51) Puruttya - Agyiszint blog

Linkblog

HTML

Vízipók, Kukori, Dr. Bubo és a többiek - Az interneten!

2009.04.01. 21:25 | Nowotny | Szólj hozzá!

A köztelevízió régóta tervezte, hogy fél évszázados archívumában őrzött kincseivel, kifejezetten gyerekeknek szóló tartalmakkal bővíti az alapvetően hírszolgáltatásra és internetes tévézésre épülő online portfólióját. Az Egyszervolt.hu oldalcsoport pedig műsorokat keresett a 2004 karácsonyán indított gyermektelevízió, a Mese.tv fejlesztéséhez. A két szolgáltató az összefogás mellett döntött, így a Mese.tv oldalon klasszikus magyar alkotások, gyermek és ifjúsági művek, rajz- és bábfilmek, sorozatok és egész estés filmek folyamatosan bővülő kínálata várja az óvodásokat és a kisiskolásokat.

MTV Online: minden korosztálynak
„Folyamatosan fiatalítjuk az MTV Online látogatóközönségét, hiszen a hírfogyasztó fiataloknak adott élő HíradóWeb után újabb korosztályt szólítottunk meg: most a legkisebbek kapnak MTV-s tartalmat” – mondta Mucsi Csaba újmédia főszerkesztő. Hozzátette: „nem állunk meg, a következő fejlesztésünkben a családok felé fordulunk egy tematikus családi-életmód-öko portállal, amelynek szerkesztésében a köztelevízió képernyősei is részt vesznek majd.”

Egyszervolt.hu: Mesés világ családoknak
Az Egyszervolt.hu csoport, és azon belül a Mese.tv nem csupán azzal nyújt alternatívát, hogy a nap 24 órájában elérhető, hanem a tartalmával is. A tömegáruként készülő animációkkal szemben, a gyermekkultúra ápolását szem előtt tartva válogatja és gyártja a filmeket. A meséket, dalokat, verseket feldolgozó művek a gyerekek igényeihez igazodnak, de vizuális készségeik fejlesztését is szolgálják.

Az oldalcsoport népszerűségét jellemzi, hogy havonta több mint 250 ezer egyedi látogató keresi fel, akik átlagosan 42 percet töltenek el az oldalon. A Mese.tv családi programot kínál: a gyerekek fele mellett végig ott ül az egyik szülő is.

Az MTV klasszikusok műsorra kerülésével egy időben technológiai értelemben is új korszak kezdődött a Mese.tv életében. A korábbinál nagyobb méretben, jobb minőségű képpel és hanggal mutatja be a filmeket, és választani is egyszerűbb a folyamatosan bővülő, jelenleg 300 filmet tartalmazó kínálatból. A rajzfilmek, bábfilmek, mesék, dalok, klipek, koncertek sorozatokba rendeződtek, egy kattintásra elindulnak, az eligazodást szabadszavas kereső segíti. A legtöbbet nézett és a nézők által legjobbnak ítélt filmek külön kategóriába rendezve is megtalálhatóak.

Forrás: www.terminal.hu

Címkék: blog szoftver internet mtv net mese archívum honlap kukori és kotkoda vízipók nowotny dr bubo

A bejegyzés trackback címe:

https://nowotny.blog.hu/api/trackback/id/tr141040637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása