Németh "Novi" Roland blogja

Németh "Novi" Roland blogja - mert megérdemled!

Azért blogolok, hogy el tudjak végezni egy tantárgyat az egyetemen, ahol hallgató vagyok. Röviden.

Ebből az is következik, hogy a blog-omban leginkább az ezzel kapcsolatos dolgok lesznek benne, egészen pontosan, ez egy témafigyelő blog lesz.

Addig legalábbis biztosan, amíg tart ez a félévem.

Friss topikok

  • agyiszint: Köszi. Végre valaki aki nem rasszista oldalnak tart minket, hanem leesik a lényeg. (2009.12.09. 21:51) Puruttya - Agyiszint blog
  • ShadowPhrogg32642342 (törölt): Nem rossz. Sikerült igen objektív véleményt megfogalmaznod, mely éles ellentétben álla azzal az el... (2009.12.09. 21:51) Novemberi összefoglaló - Puruttya

Linkblog

HTML

Legalja.hu avagy Piros, fehér, zöld

2009.10.26. 14:07 | Nowotny | Szólj hozzá!

Üdv ismét!

Bár legutóbb azt ígértem, hogy a szánalmas.hu-val folytatom, de mivel a honlap regisztrációjához tartozik a 24-órás türelmi idő(vagyis regelés után nem tudsz szinte egyből bejelentkezni), ezért úgy döntöttem, hogy ezt majd később írom le.

Nade. Hogy addig is "terheljem" valamivel a blog.hu szerverét, írok pár sort a legalja.hu-ról.Kezdjük is azzal. hogy mi fogad minket miután a honlap teljes pompájában feltűnik. Megvallom őszintén, én kedvelem az egyszerű felépítésű honlapokat. Átláthatóak, s alig pár kattintás után már meg is találjuk, amit szeretnénk. Ebben a legalja.hu sem kivétel. Maga a honlap lényege, hogy csak és kizárólag magyar vonatkozású poénokat gyűjt. Bár ez sokszorkimerül a közterületeken fellelhető helyesírási hibákről készült fényképekkel, de poénnak és kritikának azért jó. Nade előbb a honlap szerkezete.

Felső sorban "Képek", "Videók", "Mp3", "Írások" illetve "Uccsók" és "Szerintünk" menüpontok találhatóak. Azt hiszem, igazából nem is kell ezen sokat magyarázni. Alul lehet oldalakat léptetni (elsők, következők, előzők, utolsók), a két szélen pedig a reklámok feigyelnek. (Hála az égnek és a honlap üzemeltető(i)nek, hogy nem csiricsáré, villogó flash-ek)

AMint kiválasztunk egy kategóriát (pl Képek), lehetőségünk van a legördülő menüben adott találati halmaz hoz lépni. Ha pedig az "Ezt rakjátok ki" szövegre kattintunk, akkor lehetőségünk van nekünk is gazdagítani, a honlap egyébként sem szegényes poéntárát. (bár ez az opció jelenleg nem üzemel...kár, de remélem minél előbb orvosolják) 

Amit érdemes (szerintem) megnézni, az a kép gyűjtemény, mert, eltekintve egy-egy kevésbé poénos sorozattól, mulatságos, ám egyben tanulságos dolgokat láthatunk. Azt mindenképpen megtanulhatjuk, hogy, ha már mindenképpen figyelmeztetni akarjuk embertársainkat (vagy csak fel akarjak hívni a figyelmüket valamire) cetlikkel, táblákkal, s egyéb irományokkal, akkor azért ügyeljünk a helyesírásra, valamint a pontos megfogalmazásra.

De természetesen ennyiben nem merül ki a kínálat hiszen számos szellemes, vagy éppen röhejes feliratról vagy épp "megoldásról" találhatunk, akár könnyfakasztóan vicces fényképet.

Röviden: Ha egy-két könnyed poént akarunk mások kreativitásáról vagy épp kulturálatlanságáról, akkor irány a legalja.hu!

Címkék: blog internet magyar vicc humor poén honlap legalja nowotny piros fehér zöld legalja.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nowotny.blog.hu/api/trackback/id/tr381476211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása