Németh "Novi" Roland blogja

Németh "Novi" Roland blogja - mert megérdemled!

Azért blogolok, hogy el tudjak végezni egy tantárgyat az egyetemen, ahol hallgató vagyok. Röviden.

Ebből az is következik, hogy a blog-omban leginkább az ezzel kapcsolatos dolgok lesznek benne, egészen pontosan, ez egy témafigyelő blog lesz.

Addig legalábbis biztosan, amíg tart ez a félévem.

Friss topikok

  • agyiszint: Köszi. Végre valaki aki nem rasszista oldalnak tart minket, hanem leesik a lényeg. (2009.12.09. 21:51) Puruttya - Agyiszint blog
  • ShadowPhrogg32642342 (törölt): Nem rossz. Sikerült igen objektív véleményt megfogalmaznod, mely éles ellentétben álla azzal az el... (2009.12.09. 21:51) Novemberi összefoglaló - Puruttya

Linkblog

HTML

Puruttya - Agyiszint blog

2009.11.24. 20:04 | Nowotny | 1 komment

Üdvözlet!

Nem is fecsérelek szavakat a kinézetre, a menük felépítése ugyanolyan, mint a többi puruttya blognak, az egyetlen ám lényeges különbség, a legfelső kép, amin ezúttal már a "rajok" díszelegnek. S, hogy miről is szól a blog? Röviden egyszerűen és kissé szarkasztikusan válaszol maga a honlap.

"Az oldal nem kíván senkit megsérteni, csupán fel akar nyitni egy-két szemet, hogy milyen emberek is vannak. Ide kikerülni nem égő, hanem dicsőség!"

S valóban. A honlap ugyan humor portál, de ugyanakkor kisebb éleslátással magunk is ráeszmélhetünk az emberi hülyeség végtelen mivoltára. Ám olykor nem csupán humoros, hanem sokkal komolyabb és emberibb dolgokkal is foglalkozik a honlap, így napvilágot láthatnak ilyen és ehhez hasonló bejegyzések is.

A leggyakoribb témája a blognak a Harczos, a Rajok, valamint a Just. Az első a magukat veszélyesnek képzelő egyének csoportja, a második a -diplomatikusan megfogalmazva- Magyaroszág legnagyobb etnikumának prominens képviselőit állítja pellengérre, s az utolsó pedig, a híres/hírhedt EMO stílus(?)ból csinál viccet. Természetesen sok más egyéb témájú is fellelhető a honlapon, ám legtöbben ugyanaz a közös.

Az emberi ostobaságból csinál viccet.

A bejegyzés trackback címe:

https://nowotny.blog.hu/api/trackback/id/tr71549832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyiszint 2009.12.09. 21:51:25

Köszi. Végre valaki aki nem rasszista oldalnak tart minket, hanem leesik a lényeg.
süti beállítások módosítása