Németh "Novi" Roland blogja

Németh "Novi" Roland blogja - mert megérdemled!

Azért blogolok, hogy el tudjak végezni egy tantárgyat az egyetemen, ahol hallgató vagyok. Röviden.

Ebből az is következik, hogy a blog-omban leginkább az ezzel kapcsolatos dolgok lesznek benne, egészen pontosan, ez egy témafigyelő blog lesz.

Addig legalábbis biztosan, amíg tart ez a félévem.

Friss topikok

  • agyiszint: Köszi. Végre valaki aki nem rasszista oldalnak tart minket, hanem leesik a lényeg. (2009.12.09. 21:51) Puruttya - Agyiszint blog
  • ShadowPhrogg32642342 (törölt): Nem rossz. Sikerült igen objektív véleményt megfogalmaznod, mely éles ellentétben álla azzal az el... (2009.12.09. 21:51) Novemberi összefoglaló - Puruttya

Linkblog

HTML

Szánalmas.hu - avagy, amit kihagytam legutóbb

2009.11.01. 16:46 | Nowotny | Szólj hozzá!

Üdv ismét mindenkinek!

Mint legutóbbi cikkemben említettem, bemutatom a szánalmas.hu regisztrációs részét is. Igazság szerint nem sok különbség van. Ami szerény véleményen szerint "több" mint regisztráció nélkül, az a kommentelés lehetősége, hogy mi magunk is feltölthetünk "szánalmasságokat2 az oldalra, üzengethetünk a többi regisztrált felhasználónak, ja és egy-két kategória, ami egyébként nem érhető el regisztrálás nélkül. (pl. a szánirádió és a szanographia)

Nos röviden ennyi lenne, amit még hozzáfűznék a szánalmas.hu-val kapcsolatos korábbi cikkemhez.

Címkék: blog internet magyar vicc net humor poén honlap szanalmas nowotny

A bejegyzés trackback címe:

https://nowotny.blog.hu/api/trackback/id/tr481491092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása